Expert op het gebied van dakbedekking in Zeeland

Naar wat voor dakbedekking u ook op zoek bent, de specialisten van ons dakdekkersbedrijf zorgen in heel Zeeland voor snelle levering en plaatsing van de bedekking van uw keuze. Welke soort dakbedekking geschikt is voor uw woning, hangt voornamelijk af van het type dak: voor platte daken is ander materiaal geschikt dan voor hellende daken. Een dakbedekkingconstructie kan op diverse manieren ontworpen worden. Uw dakdekker uit Zeeland adviseert u welke constructie het beste past bij uw specifieke situatie.

EPDM als dakbedekking

Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en repareren van EPDM dakbedekking. EPDM is een dakbedekking die gemaakt wordt van synthetisch rubber. Dit materiaal is uiterst flexibel en is bestand geven weersinvloeden, zoals UV en ozon en grote temperatuurschommelingen. Hierdoor is EPDM in elk klimaat het ideale product voor dak- en gevelafdichting.

Wij gebruiken EPDM niet alleen als dakbedekking, maar tevens voor zwemvijvers, landschapsvijvers, koi-vijvers, moderne strakke vijvers, industriële vijvers en blusvijvers. Woont u in Zeeland en kunnen wij u van dienst zijn? Of wilt u meer weten over deze of andersoortige dakbedekking? Neem dan contact met ons op.