Dakbedekking plaatsen Zeeland

Dakbedekking plaatsen is iets voor de vakman. Naar wat voor dakbedekking u ook op zoek bent, de specialisten van ons dakdekkersbedrijf zorgen in heel Zeeland voor snelle levering en plaatsing van de bedekking van uw keuze. Welke soort dakbedekking geschikt is voor uw woning, hangt voornamelijk af van het type dak: voor platte daken is ander materiaal geschikt dan voor hellende daken. Een dakbedekkingsconstructie kan op diverse manieren ontworpen worden. Uw dakdekker uit Zeeland adviseert u welke constructie het beste past bij uw specifieke situatie.

Dakbedekking plaatsen Zeeland bitumen

Veel woningen met een (gedeeltelijk) plat dak kennen een bitumen dakbedekking. Dit materiaal wordt als het ware op het dak gebrand en dat kent diverse voordelen. Bitumen is onder meer:

  • Goed bestand tegen vocht en UV-straling
  • Eenvoudig te herstellen of renoveren
  • Steeds buigzamer door impregneren; impuls voor de levensduur
  • Duurzaam door gebruik gerecycled materiaal

Een bitumen dakbedekking wordt in stroken op het dak gebrand en sluiten effectief aan. Hierdoor ontstaat een vlak en waterdicht geheel. De levensduur van een bitumen dakbedekking ligt gemiddeld op 20 tot 25 jaar.

Plaatsen van dakbedekking Zeeland contact

Wilt u dakbedekking laten plaatsen in Zeeland? Dan zijn wij uw partner. de door ons aangedragen professional staat garant voor het optimale resultaat met hoogwaardige service. Wij zijn een allround dakdekker. Dat betekent dat we niet alleen dakbedekking plaatsen, maar ook helpen bij een daklekkage of wanneer u dakisolatie wilt plaatsen. Meer weten over onze mogelijkheden voor dakbedekking per type dak:

Schakel ons daarom in; neem contact op door ons contactformulier in te vullen of bel ons direct 085 - 106 1600. Wij luisteren graag naar uw wensen!