Stormschade verhelpen in Zeeland?

In Nederland kan het behoorlijk stormen, en in Zeeland met de wind van zee al helemaal. Een vervelend resultaat is een situatie waarin stormschade aan uw dak naar voren komt. Losse dakpannen, lekkage of kapotte goten: het behoort tot de mogelijkheden. Door de lekkage kan in uw huis bovendien omvangrijke waterschade ontstaan. Neem daarom na een storm snel contact met ons op. Zo kunnen wij uw dak vakkundig herstellen en verdere problemen voorkomen.

Losse dakpannen door stormschade

Na uw melding komt één van onze experts zo snel mogelijk langs om de stormschade aan uw dak te inspecteren en op te lossen. Highservice Woningonderhoud zorgt voor een allround en optimale dakreparatie onder alle omstandigheden.

We herstellen altijd eerst de ergste schade, zodat direct gevaar door bijvoorbeeld losse dakpannen wordt verholpen. Ook het dichten van lekkage behoort tot onze prioriteiten. Afhankelijk van de situatie gaan we ook over op algeheel herstel. Daarbij controleren we uw dak nog eens uitvoerig en repareren de andere zwakke plekken. Zo is uw dak weer helemaal in orde en hoeft u tijdens een volgende storm niet bang te zijn voor nieuwe schade.

Stormschade voorkomen

Door onze uitgebreide ervaring hebben we gemerkt dat vooral daken met achterstallig onderhoud vaak te maken krijgen met stormschade. U kunt daarom ook bij ons terecht voor een dakinspectie, inclusief dakonderhoud. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Zo kunnen we samen voorkomen dat u verrast wordt door stormschade.