Dakinspectie in Zeeland

Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak. Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen is het belangrijk goede dakinspectie uit te laten voeren. Zo bent u door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer. Wij zijn er voor klanten in Zeeland.

Dakinspectie middels een onderhoudscontract

Door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij uw dakdekker uit Zeeland, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Beginnende scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat u geen last krijgt van lekkages en ander ongemak. Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten in Zeeland. Bij een onderhoudscontract wordt jaarlijks uw dak geïnspecteerd en wordt onderhoud en herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd.

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met u bepalen. Dit kan variëren van het vegen van de goten van een woonhuis tot het jaarlijks inspecteren van het gehele dak of daken en wanden van meerdere gebouwen. Na een dakinspectie zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur.

Ook een dakinspectie laten uitvoeren?

Voorkom dat u te maken krijgt met problemen op het dak en kies voor een dakinspectie. Dit kunt u eventueel in combinatie met een onderhoudscontract periodiek laten uitvoeren. In Zeeland kunt u vertrouwen op de service van Highservice Woningonderhoud.