Dakisolatie in Zeeland

Steeds meer mensen laten hun dak isoleren. Dat is begrijpelijk. Want niet alleen wordt het milieu door dakisolatie veel minder belast; het scheelt ook flink op uw energierekening. Zoals u wellicht wel weet stijgt warmte in ons huis op en verlaat de woning via het dak. Dat maakt van dakisolatie één van de meest efficiënte vormen van isolatie voor de woning. Doordat er minder warmte verloren gaat hoeft u minder te stoken. Zo kunt u per jaar honderden euro’s besparen.

In Zeeland zijn wij uw specialist voor dakisolatie. Wij beschikken over ruime ervaring en vertellen u graag alles over alle opties:

Voor dakisolatie gebruiken we diverse materialen, afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Dakisolatie aan buitenzijde of binnenkant

Er zijn veel mogelijkheden om uw dak te isoleren. Wat de beste variant is en welk materiaal hiervoor geschikt is, verschilt per woning. Wij zijn u bij elke keuze van dienst. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde kunnen wij uw dak isoleren. Ook isolatie van binnenuit is een geschikte mogelijkheid.

Isolatie aan de binnenkant van uw huis kunt u ook zelf verrichten. Bij dakisolatie aan de buitenkant raden wij aan om dit aan professionals over te laten. Dit is namelijk een klus die erg nauwkeurig moet worden uitgevoerd, omdat er anders vochtproblemen kunnen optreden.

We komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de opties en geven u deskundig advies!