Dakisolatie Zeeland

Steeds meer mensen laten hun dak isoleren. Dat is begrijpelijk. Want niet alleen wordt het milieu door dakisolatie veel minder belast; het scheelt ook flink op uw energierekening. Zoals u wellicht wel weet stijgt warmte in ons huis op en verlaat de woning via het dak. Dat maakt van dakisolatie één van de meest efficiënte vormen van isolatie voor de woning. Doordat er minder warmte verloren gaat hoeft u minder te stoken. Zo kunt u per jaar honderden euro’s besparen. Onze dakdekkers kunnen u helpen aan dakisolatie voor verschillende soorten daken.

Dakisolatie Zeeland investering

Dakisolatie moet u dan ook niet zien als een uitgave maar een investering. ’s Winters scheelt het u aanzienlijk in de stookkosten, maar zomers blijft uw woning ook langer koel. Dakisolatie zorgt ervoor dat de temperatuur in uw woning constanter blijft. Tevens verhoogd het de waarde van uw woning en is het een pre wanneer u uw woning probeert te verkopen. Het kan uw woning tevens een beter energielabel geven.

Afhankelijk van zowel de Rd-waarde als de Rc-waarde is de mate van isolatie te berekenen. De Rd-waarde geeft het vermogen van een materiaal aan om warmte en kou te weren. Hoe hoger de Rd-waarde hoe beter de isolatie. De Rc-waarde geeft aan hoe goed een materiaal warmte geleidt. Hoe lager deze waarde is hoe beter de isolatie is.

In Zeeland zijn wij uw specialist voor dakisolatie. Wij beschikken over ruime ervaring en kunnen helpen bij plat dak isoleren en schuin dak isoleren. Heeft uw woning een oude dakkapel die niet is voorzien van isolatie? Dakreparatie Nederland kan ook uw dakkapel isoleren.

Voor dakisolatie gebruiken we diverse materialen, afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Dakisolatie Zeeland buiten- of binnenkant

Er zijn veel mogelijkheden om uw dak te isoleren. Wat de beste variant is en welk materiaal hiervoor geschikt is, verschilt per woning. Wij zijn u bij elke keuze van dienst. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde kunnen wij uw dak isoleren. Ook isolatie van binnenuit is een geschikte mogelijkheid.

Isolatie aan de binnenkant van uw huis kunt u ook zelf verrichten. Bij dakisolatie aan de buitenkant raden wij aan om dit aan professionals over te laten. Dit is namelijk een klus die erg nauwkeurig moet worden uitgevoerd, omdat er anders vochtproblemen kunnen optreden.

Dakisolatie Zeeland contact

We komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de opties en geven u deskundig advies! U kunt ons bellen voor een afspraak op 085 - 106 16 24 of ons contactformulier invullen.